Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto. Eget Text i repris


Avsked

Känns i huvudet, magen, kroppen tung
den samlade sorgen kryper in
om sju dagar fyller du 45
i den osynliga världen
dit du flyttade för så länge sen

utanför dörren
vajar grässtrån i vinden
i rummet intill fem nyvakna barn
huvudet vill inte vakna
matfuskets pris

snart är sanden
vinden, havet,
dotter och barnbarn
minnen igen
Skype är vår länk

väskorna packas
för färd över Atlanten
hem till 9 våningshuset
i staden på landet
där någon väntar på mig

© Eva Hedlund fd. Langrath 2017




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-07-11 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP