Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm

I ett hus utanför regn o kraftigt snöfall.
en vuxen katt och en kattunge vill komma in
en man som inte känner igen mig men alla andra
Deras namn finns skrivna i rött bläck på den vita insidan av hans stickade sotarmössa
mitt namn saknas
vädret är dåligt
jag har en burk, en glasburk
som är fylld med blå vätska
den börjar koka
jag skruvar av locket
för att minska trycket




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 118 gånger
Publicerad 2020-07-11 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP