Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

7 februari -2020

Så naken där
ynklig liten
i nattens timmar
i mina tårar

När det tagit
dig djupt ner
i dina vener
det förrtvinar

Ett kallt rum
dödens väggar
jag förnimmar
din själ

Öppnar ett
fönster för dig
att förflyktigas
aldrig din doft




Fri vers (Fri form) av Trebor Zweig
Läst 91 gånger
Publicerad 2020-07-11 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig