Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt har sin tid.

Skynda långsamt,
hellre en Sengångare
än en Gepard,
man måste hinna smaka på livet,
låta allt ha och ta sin tid,
precis som det står i den heliga skrift,
Allt har sin tid.




Övriga genrer (Aforism) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-11 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP