Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sakrament

Jag längtar in i det heligaste heliga
till den plats där allt är sammanflätat
som rottrådar under ett uråldrigt träd
där livskraften sipprar längs väggarna
honung och mjölk
i en mystisk måltid.

Ur kropp i ande
blåser det en vind
genom mig
genom nio världar
och skuggorna löses upp
skingras som dimma, rök och natt.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-07-11 20:32



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Underbar!
2020-07-12

  Maja Ivan
Tack för din dikt, den drabbar mig genom sitt sätt att belysa en känsla jag aldrig själv beskrivit men längtat efter att förstå. " Jag längtar in i det heligaste heliga
Till den plats där allt är sammanflätat
Som rottrådar under ett uråldrigt träd" så vackert!
2020-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP