Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den här skrev jag när jag var gift med en kvinna . Detta med att komma ut vid varje nytt möte.


Homonormalitet

- Jaha, vad heter din kille då?
- Jag har ingen kille!
- Jamen din man då?
- Jag har ingen man!
- Men ringarna då?
- Det är en hon, jag är gift med en kvinna.
- Jaha, men jag ska gå åt andra hållet nu.

- Har du någon speciell i ditt liv, nån kille eller så?
- Ja en tjej, en kvinna.
- Jaha, annars klickade det mellan oss tycker jag.
- Men jag är ju gift, jag har kommit ut liksom!
- Vad synd!

Hos gynekologen:
- Har du preventivmedel?
- Det behövs inte!
- Vill du bli gravid?
- Nej, jag menar det behövs inte.
- Har du ingen sexuell relation?
- Ehhh?
- Oskyddat sex är aldrig bra.
- Jag vet men jag är gift med en kvinna!
- Hoppsan!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-07-11 21:35



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Jobbigt att måsta förklara sig. Den där typen av människa som får bråttom åt andra hållet, tror faktiskt rent generellt att de inte är någon förlust, eller något att sörja. Lätt att tänka eller/och säga. Drabbar hårt likt förbaskat.
2020-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP