Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt fulla jag

Var värdefull,
stanna kvar.
Var förväntansfull,
livet vill det.
Var ansvarsfull,
ta rätt beslut.
Var andaktsfull,
hylla dig själv.
Var behagfull,
Älska människan rätt.
Var full,
men aldrig bakfull.




Fri vers av Hjortronblomma
Läst 166 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-07-11 21:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre

Kloka ord oavsett tid, inte helt så enkelt att leva upp till "just in time" där och då. Men
det funkar ju hjälpligt ändå :) Fint skildrat.

Kari

2020-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Hjortronblomma
Hjortronblomma