Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill hålla honom hårt och aldrig släppa taget



vet inte varför
men
när han säger
att jag e vacker
och
att han tycker jag e fin
utan smink
får de mig
att älska honom
så mycket
mer

vet inte varför






men säger lite om mitt självförtroende






Fri vers av Havanna
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-07-11 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna