Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen

Solen så fjärran
Full av energi
Skänker den oss livet
Hela vår existens

Solen så fjärran
Ändå så nära
Så som självaste nuet
Svårfångat




Fri vers av Kunzang
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-11 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kunzang