Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Broderi bryderi

 

 

Avslutat kvällsarbete, då kastar vi loss
från syjuntans knåp vi löser oss opp

Kollar om nån har klantat sig här
då blir det tjolahej, vad säger man, oj - där!

Vi stirrar på duken
den vill ej bli struken

Ligger där oskyldigt bakvänd, uppochner
med fel i varje hörn, det är vad vi ser

Tänk att vi nu fick se genom felen
Attans, hon skyller allt på elen

Ljus för ögat som styr våra händer
om inte får man visa sina tänder

Med detta sagt oss emellan
fortsätter vi syna och ej så sällan

finner vi sånt som går kors och tvärs
skrattar åt eländet och tar oss en bärs

 




Fri vers av Litchi VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-07-12 01:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Litchi
Litchi VIP