Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt 90-tal

Candida rosa
Vitmenad grift
matta färger på byggnader
matchar snö
Innehållslöst vitt
mot blodet rött
även cigarettrök och björkblad
är matta
innan
Stoicism,
KBT och antidepressiva läkemedel
Vårens förbande ljus
Bländande hostframkallande
Facklor
dunklets elfenben
lysrör
korthårig tjej i harlekinrutor på byxor
med leende på läpparna
mumlar hon är deprimerad
detta var
ett sekulärt paradis
Frederick Winslow Taylor
designade skollokaler
de bästa dagarna i mitt liv
jag visste inte det då




Fri vers av A. Ostsee
Läst 150 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-07-12 02:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A. Ostsee
A. Ostsee