Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upptagenhet är en passage i livet!

Situationerna är många, när vi kan vara upptagna.
Tex. med barn, före och efter.
Med jobb, pågående.
Och desto fler, som jag behöver utveckla!
Men UPPTAGENHET, är en passage i livet, OAVSETT!
OCH;
En paus i vår verklighet, om vi inte stressar!




Bunden vers av Mim
Läst 115 gånger
Publicerad 2020-07-12 03:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim