Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi försvinner in i en tavla...M och jag.



Vi rymmer.
Du från ditt.
Jag från mitt.
Det måste få finnas nåt mer.

I skogen.
Som skrattande barn.
Avklädda...som nakna.
Leker tafatt bak stammar.

Lukten.
Mossorna.
Surrandet.
Vår längtan.

Vi lägger oss ner.
Vi har gått vilse.
Vi hjälper varann.
Att komma hem för en stund.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-07-12 07:12



Bookmark and Share


  MissFluff
Om man måste hålla på att rymma för att känna det där är man nog lite fel att börja med
2020-07-13

    Lena Staaf VIP
Att rymma och komma tillbaka med den doftande skogen som hjälp. Så vackert!
2020-07-12

  Elinor Sörensson VIP
Underbar doftande känslosam
skogsrymning i glädjelek
2020-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP