Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fläckfritt

En kopp kaffe
på en post it lapp
fläckfritt bord
ny dag
nya fläckar




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-12 07:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan