Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tilldelad

tilldelad

en insulär yta

en ö

med vitsorgen vemodsblek

tätt mot huden

mörkomgärdad

 

bildminnet inhiberat

blankytans närhet

närhetsögonen

skuldra mot skuldra

tinning mot tinning




Fri vers av Inez L
Läst 156 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-07-12 08:28



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Måste fejsa det förlamande sorgesamma
utan något filter emellan.
2020-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L