Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Över land och hav


En mollton stämd
över skog och mark

När solen sänker
sina sista
strimmor ljus
över land och hus
över skepp och hav

Och av allt det andra
som dagen gav

Blir bara drömmen kvar




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-12 08:51



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
I min djupa sömn
jag drömde en dröm
om min kära
som var mig mycket nära
Men du försvann
från min varma famn
jag kunde ej förstå
varför gjorde du så.
Snälla kom tillbaks igen
jag vill ge dig trygghet hus och hem


2020-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP