Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att överleva



Om du spelar
att du är lycklig...

Om du låtsas
att du är kär...

Om du gör dig till;
låtsas kunna överleva
så överlever du

Om du bestämt dig
för att kunna leva utan rädsla
så klarar du det

Om du gräver en grop
kommer vattnet att rinna till
att flyta på...att dricka




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-07-12 08:54



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Den starkaste av alla drifter, driften att överleva!
2020-07-12

  Gunnar Hilén VIP
Oj va kul !
2020-07-12

    ej medlem längre
Jag har just skrivit ut den
Den är en klassiker som ryms i Profeten av Kahlil Gibran
2020-07-12

    ej medlem längre
Ja den var söt och varm
2020-07-12

  Nina Nightwish
Vackert
2020-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP