Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är den som ... #4 – Självförtroende

Du är den som på väg till affären går med tyngd bakom varje steg.
Dina ben och fötter är mobila kolonner,
inget kan rubba dig – utom du.
Du håller ryggen rak, ber inte om ursäkt för din skugga, går till takten av ett stadigt trumbeat.
Medan du plockar åt dig vad du vill ha från fulla hyllor kan ingen stå i din väg,
försöker de blir de en del av vägen.
Styrka och stolthet, mod och makt.
I kassan betalar du med svala leenden och asymmetriskt höjda ögonbryn,
en enaxlad skakning, en ögonblinkning.
Du är den som har hela världen i din hand och under din sko.




Fri vers (Fri form) av Convallium
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-07-12 09:01



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
"du är den som har hela världen i din hand och under din sko" - underbart
2020-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Convallium
Convallium