Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Groblad



Sår efter sår
Ständigt blöda
År efter år
Täcks med gröda

Läkekraft
Hallonsaft
Husmorstips
Grobladsgips




Bunden vers (Rim) av annapoem
Läst 234 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-07-12 09:48



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Du lyckas göra en "hjärta-smärta"-dikt humoristisk.... Jordnära, fylld med kvinnokraft. Kul och bra!
2020-07-24

  Lars Hedlin
Känslostarkt :)
2020-07-14
  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem