Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fritt efter en av Stieg Larssons "Millenieintrig"


HUR MÅNGA LISBETH SALANDER FINNS DET ?

Hon hade som tolvåring blivit
utsatt för sexuellt vidriga över-
grepp av en överläkare i barn-
psykiatri på "bup"

Psykiatrikern försvarade sig med
att hennes barndoms trauma och
psykotiska störning grundades på
att hon blivit utsatt för sexuella
övergrepp i barndomen,och blivit
pedofil därav hon ser en pedofil i
varje man,vars logiska orsak och
verkan är i realitet med sjukdoms-
förloppets anamnes.

Psykiatrikern själv beskyddades
av kommunens politiker,
med förgreningar till Palmemordet.

Det motsägelsefulla är att psykiat-
rikern var jude och Palme Israelvän,
i sitt adligt ekonomiska oberoende,
som medför beroende.


*
Om någon blivit vittne eller offer
för ett brott och går ut på nätet
kommer den att tystas,
eller om den går till polis,
komma den att bli offer för psyk-
vården pg av paranoida vanföre-
ställningar,
men om du tillhör en förföljd
folkgrupp som judisk,romsk,
eller annan etnicitet,
så blir du betrodd,
eftersom Freud lanserat
benämningen inom psykoanalysen,
som tillrådande funktionell,
inom praktisk psykoterapi.

Alla övriga förföljda är antingen,
rasister,antisemiter eller paranoida.

Samhället får de monster de utbildat.
och förtjänat.

*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 247 gånger
Publicerad 2020-07-16 04:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP