Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


somliga vindar

Somliga vindar dig lyfta
somliga smeka din kind
blåser bort det onda
En sådan
är just denna vind




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-07-12 11:50



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Hoppingivande i rätt i tid; mycket fin.
2020-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP