Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ack ja...den kärleken!


SMS

SMS 2008-01-02 kl. 21:38:17

Hoppas allt är väl med Dig. / U.

Öland i januari 2008

Amore Mio!

Ord jag vill höra; - Du skall vara vid min sida, nära för alltid, stanna:
För evigt hos mig, här hos oss, dela dagarna och nätterna i hela vårt liv.
Du är Du och ingen annan, älska Dig ska jag av hela mitt väsen, smeka
Dig hel var dag Du med längtan ser mig, Du är alltid nära, alltid här; nu!


SMS 2008-01-06 kl. 16:29:31

Tack – allt väl här, kramar Dig, Johanne! / U.

SMS 2008-01-14 kl. 17:02:27

Trött, men nöjd! L. just kommit.
Kram från oss båda, ses snart. / U.


SMS 2008-01-15 kl. 16:23:04

En kärleksfull vind för det goda in i vårt liv, en stråle
av värme når oss över en våg av närhet, samstämmighet och lust…
Tack, Johanne för att Du har hört, sett och känt den kärlek som är oss given och väntat in mig; jag älskar Dig och ber om förmånen att få ge min kärlek till Dig! /
U.


SMS 2008-01-16 kl. 10:23:53

Kramar från Din lyckliga kvinna, älskar Dig,
Johanne! / U.

Den sextonde av nätter i januari…

Med ögon av längtan, naken och skälvande av åtrå och lust
kom du med utfällt hår, en doft av morgondaggens fräschör.
I bädden, smekte min kropp med lekande varsamma händer,
smakade försiktigt min mandom, läppjade tyst en blottlagd
kärlekssymbol, formande din erotiska mun och lät din skära
tunga spela över dess storhet, du härskarinna, i krävande lek,
pockande, virvlande som en eldig dans, läppar i kyssar när du
bestigit min mandom; omslutit med värme och din fukt, rytmiskt
ridande, förenade som få älskande i en ofattbar erotisk njutning.
Stötande, böljande fram och åter, runt, vridande, gungande med
min spets i nosande beröring av livets moder och en vansinnig
längtan efter att slutet aldrig nalkas, bara du och jag, det är bara vi.
Det är bara du, du med mig förenad i explosiv orgasm vars gränser
i utmattning av osynligt tömmande livskraft; livets yttersta hemlighet…
Älska sova, älska sova, bundna av varandras armar, händer knutna hårt;
- Den sextonde av nätter i ljusets januari.


SMS 2008-01-17 kl.10:12:33

Tack för en underbar natt U. Älskar Dig!
Din Johanne


SMS 2008-01-17 kl. 16:35.12

Till Dig från mig: Johanne, min partner i kärlekens dans, het och sinnlig – jag längtar
att känna Dina varsamma stötar djupt inne i mig, drivna på ett hav av åtrå, en ocean av lust…
U.


SMS 2008-01-18 kl. 16:27:50

Längtar tills vi ses! Hoppas läget är lugnt,
vi jobbar på snar hemfärd, kram! U.




Fri vers (Prosapoesi) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 114 gånger
Publicerad 2020-07-12 12:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje