Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haikudagbok 12 juli

 

 

räven svansar fram

prasslande böjs gläntans gräs

uns av sommarregn

 




Bunden vers (Haiku) av Per Rydberg
Läst 124 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-07-12 14:00



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Underbar !
2020-07-22

    Lena Staaf VIP
Fin upplevelse att få se en räv. Och fint beskrivet!
2020-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg