Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


De fattiga får sträcka vapen!


Jag vill vara en fattig!

jag har dagligt bröd

välfärden dristar

sig att döma,

när man är

skröplig å slåss

för sin hälsa,

är de fattiga

min vän!

De blåser inte

ut mitt ljus

å är sällan

så burdus!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 146 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-07-12 17:55



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Man skall inte äga mer än vad man kan klättra upp i ett träd med
2020-07-19

    ej medlem längre
"any man can stand adversity!

but if you want to

test a man's character...

give him power?!"
2020-07-14

  Bibbi VIP
Sanning.
2020-07-13

    Lena Staaf VIP
Skönt att ha till livets nödtorft och varken behöva oroa sig för att klara morgondagen eller behöva sträva efter rikedomar och positioner som bara ger ångest och huvudbry.
2020-07-13

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, man får vara nöjd med det man har...
2020-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy