Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hyllning till sommaren

Frukost på kaffe med havregrädde
vildkörsbär och smultron

smular nässlor, åkerfräken
och röllika till te

häller olivolja på en näve ringblommor
som får stå och dra i glasburk i fönstret

hur segervisst solen spräcker molntussar
medan jag applåderar

och betraktar solskenets dans
i rosornas gömmen, på daggkåpeblad och lavendel




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-07-12 18:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket fint :)
2020-07-14

  BenGust VIP
Många sinnen spelar med och lyfter texten. Bra.
2020-07-13

  Marita Ohlquist VIP
En underbar text om att ta vara på och njuta av livets mångfald!
2020-07-13

  Respons VIP
Fint skriven med näranaturen-känsla!
2020-07-13

    Lena Staaf VIP
Du omfamnar sommaren med allt den har att ge! Ger en härlig känsla.
2020-07-13

  Kungskobran VIP
Naturens skafferi
fins skildrad
2020-07-13

  Lovisa Lindbom
Vad fin!
2020-07-12

  bibbi ahrnstedt
Fint en härlig närvaro
2020-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP