Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Förnyelse?

Om vi tänker att liv vill utvecklas, så måste poesin utvecklas för att den ska vara levande. Finns det några tecken på förnyelse i horisonten?


logo för Poeten Salvador




Övriga genrer av Poeten Salvador VIP
Läst 158 gånger
Publicerad 2020-08-01 23:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
poetry slam så klart! har du aldrig hört det? kolla på youtube, dom som har vunnit...

sen kan man lägga till musik till det, som silvana imam har gjort.

det är passionerade poesin, det magiska, det episka, det genresprängande, det ologiska, det matematiska, och feministiska, och "bögiga", som sticker fram. inte så mycket här, tack vare en viss kristen fundamentalist. men, meow...

sen är lyrik och musik samma sak. (alla diktare spelade på lyra upp sina alster förut!). witch house är den nya genren. är inte roligt direkt, men kan vara vackert. velvet acid christ så gott som uppfann genren på 90-talet; kolla in noah23 också, dom vidareutvecklade den på 00-talet. roligare än trap, grime och dubstep i alla fall. jag har gjort en del witch house låtar... eller kanske alla mina är det. demonic possession! aj aj aj... men riktig witch house har ingenting med kristendomen att göra. som wytches chant av inkubus sukkubus. kolla in yugen blakrok. hon gör "fin" witch house. inga svärord. inte så läskigt. (kolla inte videosarna! =P) det är voodoo house =) hon skriver om hela universum och alltet. se om jag kan lägga in nån lyrik...

"360…spiral the neck
like a vulture goddess
Milky Way patterns in
the energies I harness
In my mindset, I’m
high as the sky gets,
multiple sunsets
Capturing thoughts
with a butterfly net
True reality runs
deeper than
the concept
To the spectrum of
your consciousness,
your pigment’s
only context"
2020-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP