Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

* Vackert

Om vi omvandlar negativa erfarenheter till en vacker dikt så omvandlar det negativa till något positivt. Bör en dikt vara vacker?

logo för Poeten Salvador




Övriga genrer av Poeten Salvador VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-26 12:36



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Det ligger i betraktarens ögon vad som är vackert...
Själv känner jag att det finns vackert i allt... det är bara ”olika”...
Tack!

2020-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP