Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångest




En ladugård med 200 mjölkkor har brunnit ned.
100 kor brann inne.
Hör du råmandet ?

I Saudarabien massavrättades 37 fångar efter rättegångar
som inte håller måttet för demokrati.
Ser du hur huvudena faller ?

Hon var så kär att hon lät sig slås.
Så jävla kär var hon.
Nu är hon död.




Övriga genrer av Gunnar Hilén VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-12 19:28



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Har vi rätt att le och vara lyckliga när det ser ut så här? Det kan man fråga sig.
2020-07-12

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Jobbet kallar men vem tröstar tröstaren, poeten eller som sagt psykologen. Här cocktail av tre ord:
råmandet, huvudena faller, Nu är hon död;
(Ångestfull att läsa)

2020-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP