Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Babylonsjukan

Villa, Volvo, Vovve
och en liten Vicke Vire
Jag orkar inte
Så jag tar mitt spö
och går ner till ån och fiskar
Vi samlar och jagar fortfarande
men allt är förändrat
Mekaniserat
Även min ABU fiskerulle
För endast 199 kronor
kan gammelgäddan bli din!

Fan heller!

Jag rebellerar
Börjar fiska små, små fiskar istället
Elritsan
Löjan
Snorgärsen
Jag älskar er alla
Min rätt till paradiset




Fri vers av Roggebogge VIP
Läst 162 gånger
Publicerad 2020-07-12 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roggebogge
Roggebogge VIP