Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Djup/Ytlig dikt om nyttan med att vara människa!


Sam-existens med eld!

Om jag är ett Dagsverke...?
Bara av att VARA?
Så är jag ändå, sett med omformuleringskonsten, ett Dagsvirke...,
om man tänker, så sett!
Och om jag är ett Dagsvirke...,
Låt mig då luttras i Glöden, av Elden.
Låt mig bli hård, av hårdare omständigheter, i elden som jag går igenom.
Eller låt mig vara den glöd som brinner i vedspisen/kakelugnen, vara brasan och värmen, för någon!




Bunden vers av Mim
Läst 110 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-13 03:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim