Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

”Söstra mi”


Vi bryr oss om
varandra

Fastän vi träter
ibland

Om vad som är
rätt och riktigt

Och vad som
kan tänkas va sant

Men innan kvällen
kommer
Och solen har gått
ner

Så är det ändå
bara kärlek

Vi i varandra ser




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-07-13 08:08



Bookmark and Share


  Koloristen
Som det står skrivet: "låten icke solen gå ned över eder vrede" - Ef.4:26.
2020-07-13

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Så fint om systerkärlek, att kunna träta och värna om kärleken och vänskapen.
2020-07-13

  Kungskobran VIP
Fint.
somna aldrig som ovänner
2020-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP