Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Claes Ohlsson


Beständig ruljans
cykelås
och portabla sågar




Fri vers av i af apa
Läst 312 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2020-07-13 11:41



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa så är det. Träffsäkert i lakonisk form.
2020-07-28

  Respons VIP
En affärsidé sammanfattad med sex ord. Briljant!
2020-07-17

  Kungskobran VIP
Fyndigt
2020-07-13

  petter rost
En tvättäkta haiku, var sig du avsett så eller inte. Med omedelbar knalleffekt ur cykellåsens och de portabla sågarnas skenbara antipotenser. Raketer och applådåskor!
2020-07-13

  Marita Ohlquist VIP
Hoppas dom används var för sig, annars är cyklarna ett minne blott!
2020-07-13

    Sefarge VIP
Ack ja!Tackar vet jag
Gamla "Sten o Ofog"
;)

2020-07-13
  > Nästa text
< Föregående

i af apa
i af apa