Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ryssvisa

Spermiespetsen mals ner av tjat
Och reglers
förhållningsorder
Tills slutligen inte ens
Karlson på taket
lyfter




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-07-13 12:42



Bookmark and Share


  Mats Edin VIP
Alltid något:)))
2020-07-13

  angela Täubert fd Jansson VIP
Jag fattar absolut ingenting, men det gör mig jäkligt glad! :)
2020-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP