Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkrets vägar

Mörkrets skuggor vilar
under grannar och tallar
dolda i rotvältors djup

Kryp in i mörkret
det ger dig skydd
sök dig in
långt under granen

Sov i skydd
vakna i månens ljus
till en ny dager

Mörkret gav dig styrka mod
att möta dagen
med dess ondska och förtryck

Sök dig fram
sök dig ut
vägar finns




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-07-13 18:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin ton i denna text
få ord men med enorm innebörd
2020-07-14

  bibbi ahrnstedt
Skogen ger en märklig kraft, väl diktat
2020-07-14

  Blomma-Stjärna VIP
en människa som söker skydd i skogen - kanske inte bara regnskydd och vila... - önskar lycka till; - "sök dig fram sök dig ut vägen finns"
2020-07-13

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om sömnens positiva inverkan.
2020-07-13

    Sefarge VIP
Underfundigt Skriftat
Men gäller väl att
Inte fastna i
Mörkret?
;)


2020-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP