Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


slå följe


kom vi hoppar hage kom vi

gömmer oss bakom

trollstenen

kastar macka med runda ord

springer i kapp till nuet

och sedan tillbaka igen








Fri vers av KarolinaD
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-13 18:36



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fin lekfull text
2020-07-14
  > Nästa text
< Föregående

KarolinaD
KarolinaD