Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill hållas om

Vill hållas om ett tag
idag.
Och om det inte går
jag får
väl flyga bort
och kramas hårt
nån annan stans
där virus inte finns och fanns.




Bunden vers (Rim) av Cikoria Blå VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-13 19:08



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Bra diktar du om längtan vi har, som inte kan mättas i dessa tider, då vi inte får vara nära.
2020-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP