Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sverige är fantastiskt del 4

-Hej och välkommen till Arbetsförnedringen .
-Du har plats nr 7011 i kön .
-Ring i nästa vecka .... ska vi se vad vi kan göra ...

Hej och Välkommen till Anti-sociala tjänsten
-Vi har semester stängt ... återkom till hösten ...

Hej och Välkommen till Arbetsförnedringen
-Vi har inget att erbjuda just nu ... återkom någon annan dag ....

Hej och Välkommen till Förnedringskassan
-Du kan fet glömma din sjukskrivning... för vi ska SPARA...
-För vi har gjort den bedömningen....

Hej och Välkommen till Anti-Sociala tjänsten
-Jag heta Ashmed Hubba
-Hejsan vad kan vi göra för dig ?
Jag behöva pengar till mina 10 barn är hungriga.
-Vi sätter in 50.0000 idag .
-Tacka så mycket !!!

Hej och Välkommen till Fjäskhem
-Vi har inga lediga bostäder du får ställa dig i kö i minst 20 år .
-Så ska vi se vad vi kan göra ... kanske ....




Fri vers av Carmen Sjögren
Läst 101 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-13 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carmen Sjögren