Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad har du gjort idag?

I dag klättrade jag upp i koja med Lea
och kröp under buskar
för smultron...

Har sytt med vackra trasor
på gamla väskor
och gjort matchande huvudbonader...

Har ätit popcorn
och druckit likör
med min kära grannfamilj...

Har gungat en stund
blundande
varm av kvällens sol...

och nu medan rosa moln seglar
under en mörknande himmel
undrar jag; Hur har du haft det?




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-07-13 22:07



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt bildligt och levandes!
2020-07-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Härliga bilder av gången dag, målar du färglad. Själv läste jag en bok, stod utanför staketet på "hemmet" och talade med Ulla, som satt i rullstol innanför. Hon fick en flaska flädersaft och ett papper med dikten jag skrev om henne, ULLA, MIN ULLA. Jag var glad och hon också:)
2020-07-14

    Lena Staaf VIP
Levnadsskön beskrivning av din dag!
Jag har målat staket, läst, skrivit, promenerat...En skön dag för mig också!
2020-07-14

  Kungskobran VIP
Dagen gick fort
vad har jag egentligen gjort?
2020-07-14

  BenGust VIP
Presens particip uttryck som matchande, blundande, mörknande skapar ofta målande närhetsbilder i nuet.
2020-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP