Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Consejos

Pappa sa ; "finn dig en grupp medmänniskor som inte dricker eller röker sig till aktiviteter. Till lycka , till frid och fröjd. Hitta några du kan dela hälsosamma val."

Far sa ; "du är sårbar nu , njut av din tid av friheten att vara singel. Nu om någonsin har du tid att göra saker hur du vill. Beblanda dig inte med kvinnor som har nog med problem och inte kan stå på egna ben."

Domingo sa; "jag känner mig ensam. Tänk i framtiden när du inte har vänner precis som jag just nu."

Farsan sa ; "nästa gång du tvivlar dig själv tänk att vi älskar dig och att vi alltid har dig i våra tankar. Vi bryr oss om dig och vart du är på väg."

Storebror sa ; "du är det perfekta bollplank eftersom du lyssnar genuint på vad folk har att säga. Det är inte alltid till din fördel för du blir utnyttjad. Dränerad."

Matias sa ; "alla mår bra av att ha dig omkring . Nykter eller onykter. Du ger folk vad de vill ha - prata om sig själva. Du är deras drog och de blir beroende av din tillgänglighet."

Brorsan sa ; "Jag förstår inte vart du får alla dina vänner ifrån. När någon börjar prata med dig , visa att du inte är intresserad så att de inte tar din dyrbara tid och energi som du ska spara till dig själv och människor som ger tillbaka lika mycket som de tar. "




Fri vers av Francisco Javier
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-14 01:05



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
kloka ord.
2020-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Francisco Javier