Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Jag är bara lite krossad inombords)


Glödheta strider utan vapen

 

__________________________

Jag är bara lite krossad inombords

Inte något nytt känslomässigt värre

mer ett tomt skal och en känsla av hopplöshet

dock än har jag längtan efter något

Jag är bara lite krossad inombords

 

Tusen dygder av intetsägande toner                          

genom helvetets avgrund och tillbaka

om och om igen

vassa timmar av trolöshet

Tusen dygder av intetsägande toner

 

Nyanser av gråhetens tomma skal

befäster sitt meningslösa grubbleri

tills livsglöden ebbar ut och tron avtar

dansande jävlar i helvetet på jorden

Nyanser av gråhetens tomma skal




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-07-14 04:04



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Klockren text om ett tillstånd att känna in sig i, bra beskrivet.
2020-07-28

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
I sanning en starkt berörande text om tomheten och "helvetet på jorden".
2020-07-21

    Lena Staaf VIP
Väl gestaltat om tomhet och ledsnad och den gråskala som då infinner sig. Tror att många känner igen sig, att ha upplevt detta åtminstone någon gång. Men det är ju ingen tröst.
2020-07-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Tunga och sorgsna faller dina ord! Måtte du finna styrka att återhämta dig.
2020-07-15

  Marita Ohlquist VIP
Blir starkt berörd av din text, jag vet hur det känns när livsglädjen har försvunnit.
2020-07-15

  petter rost
Skriver med fem pennor i varje hand under på Peter G:s "kommentar", mer kan jag inte vilja, säga och ge – bara från sidan viska: ta din egen fighter i handen och slå!
2020-07-14

  Peter G VIP
Du kan inte vinna striden utan vapen, sänder därför en extra vass penna, några ton medkänsla och styrketoner.

May the force be with you!

Stark och känslosam dikt som känns att läsa!

2020-07-14

  Lars Hedlin
Känslofull och väldigt stark
2020-07-14

  Maria Sundelin VIP
Väldigt talande och stark
Kramar
2020-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP