Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Lill-Prosa Maxi 5



Prydnad

Då Lillian bjöd mig på rödlökssoppa svalde jag. Jag hatar lök, speciellt rödlök.Men jag åt. Efteråt sprang jag på toaletten och spydde upp maten.

Är det religiös fanatism att inte säga NEJ fast jag behöver det?



Logotype för Poeten Salvador
Känsla och kontakt




Prosa av Poeten Salvador VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-25 08:00



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Kan religös fanatism säga nej? Till sin fantarismiska fanatism?
2021-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP