Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarskuggor


En dag
att hänga
skuggorna
på tork

Ta nya tag

Känna doften
av
nytvättat rent
i det
lätta vinddraget

Och tänka:
”-Det är tillåtet
att njuta av livet”
Idag också





Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-14 10:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP