Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dansen är vår

sträcker ut mina vingar

vecklar ut min kraft

samlar moln

till svalkande brisrörelser



mjölkar längtan ur mina rosor

lämnar spår från mitt hjärta

samlar nyspruckna björkblad

till lockande strukturer kring axlars lekande linjer



min hand är Gud



hela livet dansar

vi




Fri vers (Fri form) av KarolinaD
Läst 314 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-07-14 11:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KarolinaD
KarolinaD