Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


När man liksom får möjligheten att starta om.


Krigarsjäl

Mad magiskt flinka fingrar
knåpar hon ihop ett liv
bygger hud av plåster
från sommarens sista batalj
spacklar med honung
med inslag av ringblomma

Fyller hjärtat
förgätmigej och rosor
lika skir som solnedgång
liten lejontand är bra att ha

Skallen fylls med kompasser
blandas ut med fjäder
från en havsörn
tappad vid en strand
toppar med tangenter
från en dator som är snabb

I blodet flödar silvervatten
väcker liv i det som finns inom
en salig blandning
från loppisar i stan

Sådär ja, nu är hon så hel
som bara en krigarsjäl
i kärleksskrud kan bli




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-07-14 11:34



Bookmark and Share


  SatansSon
bra poesi.
2020-07-16

  Annie b'larsson VIP
och här flödar poesin som ett glittervatten i sommarskogen...
Det glittrar överallt av hopp och kärlek...min känsla är att den där omstarten blir total success..
2020-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP