Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The world we slay!

This is the world we slay

Dimensions of slathered bodies

 

The flesh of millions after millions rotten corps

 

They are mind blocking your reality

And we are going to be fooled ones again

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2020-07-10




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 195 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-07-14 15:05



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
We should learn
not burn the good
ways the only way
to keep others and
ourselves OK...
2020-07-17

    ej medlem längre
På poetiskt vis lyfter du fram denna mörka tid. Medvetenhet kan förändra.
2020-07-16

  StinaJ VIP
Mörk dystopi, kanske det., men allt går att förändra till det bättre. Bra skrivet med tankeväckande ord.
2020-07-15

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande!
2020-07-15

  Maria Sundelin VIP
Tider av förändring
2020-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin