Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HUR MÅNGA SANNINGAR GÅR PÅ EN LÖGN OCH LÖGNER PÅ EN SANNING

Det sägs att mannen kan göra
vad som helst för den kvinna
han åtrår,
och kvinnan i sin tur för pengar,
varav syndaren enbart är
mannen och kvinnan offret.

*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 188 gånger
Publicerad 2020-07-14 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP