Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solmättnad



ljusstrimman löper
utmed din axel tvinnar


sig genom nyckelhålet
ut till solmättnad och


havets loja bränningar
vinden nästan ett streck


intet blad blir vikt
viljan lapar skugga




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-07-14 17:06



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Väldigt vacker text !
2020-07-20

  Elinor Sörensson VIP
Vilovacker solmättnad
skänker inre lugn

Gillar särskilt första och
sista strofen
2020-07-16

  Lena Själsöga Keijser
det är
vackert vila i detta ordsmycke
2020-07-15

    Lena Staaf VIP
Fin och mjuk sommardikt.
2020-07-15

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Orden inger en skön sommarkänsla!
2020-07-14
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP