Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggor i fruktdalens förgård


Fruktar du det,
äter det dig levande

Flyr du det,
uppslukas du i fallet

Försöker du gömma dig,
blir gömstället ditt fängelse

Du kan aldrig fly livet,
för ni är ett






Fri vers av Åke Hansson del 2
Läst 89 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-14 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åke Hansson del 2