Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Monster o Änglar

Fucking mediciner gör hjärnan slö.
Borde egentligen bara bytta miljö.
Sticka till Malmö och ta flyget till Paris oh la la monsieur.
Dock som vanligt sitter i psykakutens kö...Insidan kall som snö.
Önskar jag kunde dra till min egna måne eller åtminstonde en ö.
Vill inte ha denna psykiska sjukdom..det är som en sten under ytan Insjö.
Önskar att kroppen o psyket inte fått så mycket spö.

Dock jag är inte redo o säga adjö...trots monstret i huvet som viskar till mig att jag borde dö.

Om det inte var för den där jävla EX slidan.....så är jag säker på jag hade kunnat se kvinnor o livet från den ljusa sidan.

För jag har faktiskt ingen lust o låsa in mig i min lägenhet o Förtvina.
Har fett bra människor i mitt liv som Olof,Timmi,Anja o Christina.
Anna, Patrik,Lillian,Micke,Alexis,Lucas och anda som är så snälla o Förfina.
Jag vill nå livets bergs toppar o ba skina...och helst inte åka ner som en Alpina.

Kvittar om detta monster i huvet är feminina eller maskulina...
Kommer använda kampsport utan komfort för dom ska bort.
Sedan skickas dom till Kina,Palestina eller varför inte Hercegovina.

Jag valde korsets väg..delvis för jag gillar bling bling o Platina.
Men också för dom ger mer svar än vårt fuckade hälsosystem..o jag vill också prata med min Messia.
Att jag är kristen ingenting som jag med kommer smyga...fuck dom som inte kan acceptera folk är olika...dom är dryga.
Känner inte precis som att självmord är en dålig ide dock...tycker inte såna här känslor borde vara tabu/blyga....
Vill till Paradiset och kvittar om jag måste dö för o kunna få äntligen vara fri o få Flyga.
Framme vid himmelsportens stängsel....och det var där jag äntligen fick uppleva min första Ängel.
Hon framemot mot mig bringar.....en gloria och guldiga vingar.
Dom klingar...när jag mig själv tvingar....att flyga genom att göra så dom svingar.
Chillar med Jesus,Gud, änglar och många bra människor i paradiset. Vi är Kingar.




Bunden vers (Rim) av SgtChrille
Läst 138 gånger
Publicerad 2020-07-14 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SgtChrille
SgtChrille