Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnet


barnets leende
när äpplena mognar
är vi inte här




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-07-14 23:33



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Läser den på minst tre, ja fyra plan:
A) när september kommer har mor/far-föräldrarna farit hem igen
B) då kinderna blossar av ungdom har barnets nuvarande anförvanter gått bort
C) när kunskapens frukt har medfört sin fulla potential, är mänskligheten utraderad från himlajordens änglamark
D) då barnet raskt iakttar hur äpplena växer, hinner de äldre icke med att kika ut genom rutan
2020-07-15

  Annie b'larsson VIP
Nu har du fått till det igen. Väldigt fin haiku!
2020-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP